Geen categorie

Cadushy Distillery wint Zilver en Gouden Medailles bij World Spirit Competition

Master Distiller, Eric Gietman, met zijn winnende Cadushy Vodka en Captain Don’s Whiskey !

 

Dit jaar heeft Bonaire’s Cadushy Distillery met enkele unieke producten voor het eerst aan de World Spirit Competition in San Francisco meegedaan. De Cadushy Distillery heeft daar twee medailles gewonnen ! Kapitein Don’s Whisky heeft een Silver Medaille gewonnen. Kapitein Don’s Whisky is de eerste Caribische Whisky, en is vernoemd naar de legendarische oprichter van de duikindustrie op Bonaire, Captain Don Stewart.
Cadushy Vodka heeft een Gouden Medaille gewonnen. Producten toegekend aan een Gouden medaille zijn uitzonderlijk. Cadushy Vodka is de enige Cactus Vodka ter wereld, en is gemaakt, uiteraard, van de Kadushi, de overvloedige cactus van Bonaire.

Wil je deze unieke Spirits zelf proeven? Bezoek dan de Cadushy Distillery in Rincon. De Cadushy Distillery is geopend op maandag, woensdag en vrijdag van 10 tot 17 uur.
Bezoek www.Cadushy.com voor meer informatie.

Deel dit artikel