Geen categorie

Cristina Frans verkozen als “moeder openbare bibliotheek”

Kralendijk, In het kader van de Moederdagviering a.s. zondag heeft de Openbare Bibliotheek afgelopen woensdag tijdens een gezellige ochtend met een unieke sfeer ‘Moeder Openbare Bibliotheek’ gekozen uit de bezoekers van Fundashon Cocari in Rincon. Misorgia van Langeveld-Beaumont heeft, samen met het hoofd van de Openbare Bibliotheek mw Greta Delanoy, op de patio van Cocari verschillende activiteiten georganiseerd samen met de aanwezige moeders. De ochtend begon met een toast, gevolgd door gedichten en spreekwoorden, waarbij de moeders een zin moesten afmaken. Vóór het afsluiten van de ochtend kwam nog de uitverkiezing van de ‘Moeder Openbare Bibliotheek’. De gelukkige werd de 82-jarige mw Cristina Frans, beter bekend als Tina. Uit handen van Misorgia van Langeveld-Beaumont van de Openbare Bibliotheek Bonaire ontving Tina een mooie fruitmand.

Deel dit artikel