Geen categorie

Werkgroep fysieke toegankelijkheid overhandigt rapport aan gezaghebber Rijna

Kralendijk –  Onlangs heeft de MIVABO-voorzitter Edith Strauss-Marsera, vergezeld van de coördinator van de werkgroep fysieke toegankelijkheid Bonaire, Ria Evers-Dokter en de vice-voorzitter van de MIVABO, Artie de Vries, een rapport van de conferentie over toegankelijkheid en de noodzaak om samen te werken die op 8 december 2016 heeft plaatsgevonden, aan gezaghebber Edison Rijna overhandigd.

De gezaghebber werd op de hoogte gesteld van de ontwikkelingen die gaande zijn en van de voornemens om binnenkort een platform op te richten.

De organisaties die daar deel van uitmaken zijn Fundashon Kuido pa Bista i Oido (FKBO Stichting Zorg voor Zicht en Gehoor), Minder Validen Bonaire (MIVABO), Fundashon Mariadal, Fundashon Kuido pa Personanan Desabilitá ( FKPD – Stichting Zorg voor Mensen met een Beperking) en het Bonairiaanse Eilandsbestuur.

Deel dit artikel