Politie & Justitie

Strafzaak DRUM in sportcomplex Kompleho Deportivo Boneiru

Onderzoek KPCN en OM BES in Rincon

De strafzaak DRUM wordt van 15 tot en met 17 mei in een zaal van het sportcomplex Kompleho Deportivo Boneiru, aan de Kaya Amsterdam z/n behandeld. DRUM is de strafzaak waarbij zeven verdachten moeten voorkomen voor een gewapende overval op een woning met de dood van een politieagent als gevolg.

Het Hof is uitgeweken naar een andere locatie omdat de zittingszaal in het Fort Oranje niet genoeg ruimte biedt voor een zaak van dit formaat. In de zaal worden naast de rechter, de verdachten en hun advocaten rekening gehouden met aanwezigheid van familieleden, de media en andere procesdeelnemers.

Rocargo

Het publiek dat de zitting wil bijwonen kan zich melden in Fort Oranje waar de zitting via video conference is te volgen in de zittingszaal.

Geen wijziging in openingstijden Griffie
De Griffie zal voor de duur van de behandeling op de normale tijden geopend zijn (7:30 – 12:00 uur en van 13:30 – 17:00 uur)

Deel dit artikel