Vakantie & Toerisme

TCB lanceert gratis wifi verbinding Wilhelmina Park

Kralendijk (5 april 2017) – Het Toeristenbureau heeft afgelopen woensdag, 5 april 2017, een eigen wifi-verbinding laten installeren door Digicel in het Wilhelmina Park. De lancering van de WIFI nam plaats in het bijzijn van TCB-directeur, dhr. Maurice Adriaens, de gedeputeerde van Toerisme en Economie, dhr. Joselito Statia, vertegenwoordigers van Digicel waaronder dhr. Ivan Abdul, een aantal toeristen en het personeel van Tourism Corporation Bonaire.

De wifi-verbinding is vooral bedoeld voor toeristen en inwoners van Bonaire die het stadscentrum bezoeken. De naam van de verbinding is ‘’Welcome to Bonaire’’. Bij gebruik krijgt iedereen 30 minuten gratis toegang tot het internet. Daarna bestaat de mogelijkheid om extra minuten bij te kopen om langer gebruik te kunnen maken van de WIFI-verbinding.

Het Toeristenbureau is trots dat het gelukt is om deze sterke verbinding te realiseren. Ook spreekt de organisatie haar dank uit aan de Protestantse gemeenschap voor de medewerking, zodat de nodige voorzieningen konden worden aangelegd.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo