Economie

Consul Dominicaanse Republiek op werkbezoek bij gezaghebber Rijna

Consul Dominicaanse Republiek op werkbezoek bij gezaghebber Rijna

Dhr Francisco Antonio Francisco Aracena, consul-generaal van de Dominicaanse Republiek in Curacao, heeft vergezeld van zijn echtgenote mw Yamily Lopez en vice-consul dhr Juan de Dios Bello Medrano, een werkbezoek afgelegd bij gezaghebber dhr Edison Rijna.

Tijdens dit bezoek werd er gepraat over commerciële en economische aangelegenheden en over de Dominicanen die op Bonaire wonen.

Aan het eind van het bezoek heeft dhr Rijna een fotoboek met Bonairiaanse landschappen, een speld met het Wapen van Bonaire en een klein potje Bonairiaans zout aan de consul overhandigd, waarbij de gezaghebber een uitgebreide beschrijving gaf van deze geschenkjes.   

Deel dit artikel

Rocargo

RocargoRocargo