Onderwijs

Eerste diploma uitreiking bij Opleidings Instituut Bonaire

Eerste diploma uitreiking bij Opleidings Instituut Bonaire

Vrijdag 31 maart namen 28 studenten van het Opleidings Instituut Bonaire hun certificaat of diploma in ontvangst tijdens de eerste diploma uitreiking. 

Gedeputeerde Den Heyer was hierbij aanwezig en was erg enthousiast. Zij vond hetgeen OIB nu al bereikt heeft voor de bevolking van Bonaire fantastisch. Zij benadrukte dat het heel erg belangrijk is, dat men verder studeert. Voor jong en oud.

Eerste diploma uitreiking bij Opleidings Instituut Bonaire

Initiatiefneemster mevrouw Gerty Koffijberg gaf in haar speech aan voldaan en ook wel trots te zijn op wat er in iets meer dan een jaar is bereikt voor Bonaire. “ ik word in mei a.s 70 jaar dus ik hoef geen carriere meer te maken. Ik doe dit voor de bevolking van Bonaire, zodat zij carriere kunnen maken”

Eerste diploma uitreiking bij Opleidings Instituut Bonaire

OIB is een opleidingsinstituut dat op Bonaire MBO en HBO niveau opleidingen aanbiedt. Het instituut is opleider van het Examenbureau Associatie te Amersfoort, Nederland met betrekking tot de managementopleidingen, financiële opleidingen, secretariële opleidingen en juridische opleidingen. Indien men een examen via Associatie maakt, ontvangt men een Nederlands certificaat of diploma.

OIB werkt samen met Deviant (Studiemeter), eveneens gevestigd te Amersfoort, Nederland. Deze samenwerking heeft betrekking op de talen Nederlands en Engels, alsmede Rekenen. Deze cursussen worden online gegeven en tegelijkertijd klassikaal bij OIB, zodat de studenten een certificaat of diploma van Deviant ontvangen en van OIB eveneens een certificaat of diploma.

OIB is per 1 januari 2017 aangesloten bij de branche organisatie NRTO te Houten, Nederland, bij welke branche organisatie de meeste opleiders in Nederland zijn aangesloten. Deze organisatie let erop, dat de aangesloten opleiders inhoudelijk goede en op het juiste niveau cursussen en opleidingen verzorgt. OIB is als enige opleider van de BES, Curaçao en Aruba aangesloten bij NRTO! 

Deel dit artikelRocargo

Rocargo

Rocargo