Geen categorie

Boek met Bonairiaanse verhalen en illustraties aangeboden aan Gezaghebber

Kralendijk – ‘Believe it or not, Bonaire is unbelievable’ is de titel van het boek dat Sjoerd Van der brug en Petra Hausmann aan gezaghebber Edison Rijna hebben aangeboden. In het boek staan korte verhalen over Bonairiaanse gewoontes en gebruiken met bijbehorende illustraties. Al lezend en gebruikmakend van zijn verbeeldingskracht krijgt de lezer een indruk van ons ‘Dushi Bonaire’. Het boek is in het Engels geschreven. De gezaghebber toonde zich verheugd met het project aangezien dit een belangrijke promotie voor ons eiland betekent. Rijna heeft Van der brug en Hausmann gefeliciteerd met hun boek en beiden succes toegewenst. Verder heeft Rijna de wens uitgesproken dat het boek daadwerkelijk aan zijn doel zal voldoen, nml. promotie voor Bonaire.   

Deel dit artikel