Onderwijs

37 kinderen krijgen informatie over hoe de WEB van zeewater drinkwater maakt

Kralendijk – I.v.m. de Wereldwaterdag heeft de Openbare Bibliotheek afgelopen donderdag een informatiemiddag gehouden over de waterproductie gepresenteerd door de WEB.

De educatieve voorlichting werd gegeven aan Kinderdagverblijf Dopey, Middagschool Antriol en T&TMC (Talk Activities & Talk Activities Multidiscipline Center) van de naschoolse opvang. De kinderen werden verwelkomd door Mw Dorothy Cicilia van de Openbare Bibliotheek die daarna het woord gaf aan mw Pamela Paz en dhr Pascual Jovenacosta van het Water- en Electriciteitsbedrijf WEB die aan de kinderen uitlegden hoe de WEB te werk gaat. Door middel van een video die 4 minuten duurde werd aan de kinderen duidelijk gemaakt hoe het proces van het zuiveren van water plaatsvindt.

De kinderen waren heel blij met de video-instructie en ze konden er vragen over stellen aan mw Pamela en dhr Pascual, die alle vragen hebben beantwoord. Ten slotte hebben alle 37 kinderen een cadeautje gekregen als blijk van waardering van de WEB NV.       

Deel dit artikel