Politie & Justitie

Resultaat gerechtelijke sectie echtpaar Rincon bekend

om-logo

In het onderzoek naar wat er is voorgevallen voordat de politie vorige week donderdag in Rincon twee stoffelijke overschotten heeft aangetroffen, is vrijdag op beide lichamen sectie verricht. Die gerechtelijke sectie is uitgevoerd op Bonaire door een patholoog-anatoom uit Curacao.
De resultaten van het onderzoek en de secties brengen politie en OM ertoe op dit moment als meest aannemelijke scenario uit te gaan dat de man de vrouw heeft omgebracht en daarna zelfmoord heeft gepleegd. Waarin buiten de omgekomen personen geen anderen betrokken zijn. De omgekomen man en vrouw hebben de initialen M.M.F. en A.E.C.-F.
Vanzelfsprekend wordt op dit moment nog hard gewerkt om uit te zoeken of er echt geen andere gang van zaken aan de orde kan zijn geweest.
Het onderzoek heeft de naam “Alto”.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo