Personeel & Werk

8 cursisten ontvangen diploma Professional Cleaning en Housekeeping

Kralendijk – Afgelopen dinsdag 14 maart heeft de Integrale Wijk Aanpak Bonaire in het kader van de ‘jobprogram’ Horeca diploma’s uitgereikt aan de deelnemers aan de ‘Jobprogram Professional Cleaning & Housekeeping’. Dit programma omvat het schoonmaken en werken als kamermeisje op professioneel niveau.

1200

8 personen hebben deelgenomen aan het project dat 6 weken duurde en  gefinancieerd werd door fondsen van het Integrale Wijk Ontwikkelingsplan dat onder de Directie Samenleving en Zorg valt.

Bij dit traject werd aandacht besteed aan de basisopleiding schoonmaak op professioneel niveau en de opleiding kamermeisje en ‘housekeeping’ in de hotelsector. De deelnemers kregen ook lessen basisengels die ze kunnen gebruiken in hun werk. Daarnaast kregen ze cursussen sociale vaardigheden, eigenwaarde, hoe om te gaan met klanten, normen en waarden, communicatie en ‘teamwork’.

De coördinatie van het project was in handen van mw Aishel Granviel van Moving Forward BV en de trainingen werden gegeven door professionals in de genoemde vakgebieden. Het project werd afgerond met een examen en een diploma op MBO1 niveau.

Onze felicitaties aan alle deelnemers!

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo