Geen categorie

Teambuilding SGB/MBO studenten en Brandweerkorps

Op zaterdag 11 maart organiseerde de SGB/MBO sector Zorg en Welzijn een teambuilding activiteit voor studenten bij de kazerne van het Brandweerkorps Caribisch Nederland (BKCN). Een aantal brandweermannen van het Brandweerkorps Caribisch Nederland begeleidden de teambuilding. Het voornaamste doel was om de studenten te leren dat ze  in de sector Zorg en Welzijn  vaak met patiënten werken en dat ze, hoe moeilijk de situatie ook kan zijn, altijd klantvriendelijk moeten blijven. Zij hebben verschillende activiteiten  (spellen) gedaan die gericht waren op werkzaamheden van de brandweer. Op deze manier wil de brandweer ook laten zien wat hun dagelijkse werkzaamheden zijn. Op de foto’s kunt u een aantal momenten zien  van de teambuilding bij de kazerne van het Brandweerkorps Caribisch Nederland (BKCN).

 

Deel dit artikel