Geen categorie

STINAPA deed ook mee aan BONDoet met een schoonmaak actie aan de zuidkust bij Piedra Pretu.

Elk jaar doet STINAPA mee aan BONDoet met een schoonmaak aan de kust, samen met scholieren van groep 6 van alle basisscholen van Bonaire. Bijna alle scholen hebben dit jaar meegedaan. Twee scholen hebben op het allerlaatste moment afgezegd. Ongeveer 250 scholieren hebben meegedaan aan deze grote schoonmaak van onze kust.

Ze hebben hard gewerkt. Grote vuilniszakken, 150 stuks, werden gevuld met plastic die door de golven op onze kust wordt neergekwakt.

Na anderhalf uur hard werken kon je merken dat ze moe begonnen te worden. Je zag bezweette gezichten. De zakken konden ze niet meer tillen dus werden die naar de grote vuilnis containers  gesleept.

Er stonden krentebollen en lekkere, koude en sappige manderijntjes voor ze klaar om hun honger en dorst mee te stillen.

STINAPA  wil de directie, leraren en leerlingen van de volgende scholen hartelijk bedanken voor hun inzet en deelname aand BONDoet 2017: Kolegio San Bernardo, Kolegio San Luis Bertran, Kolegio Strea Briante,Kolegio Rayo di Solo, Kolegio Papa Cornes en Pelikaan School.

Deel dit artikel