Geen categorie

Tweedaagse conferentie: “Opvoeden als basis voor kinderrechten”

Op 7 en 8 maart vond de tweedaagse conferentie: “Opvoeden als basis voor kinderrechten” plaats. De conferentie is op initiatief van de Interlandelijke Taskforce kinderrechten georganiseerd door het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninksrijkrelaties in samenwerking met Unicef. Professionals uit Curaçao, Aruba, Bonaire, Sint Eustatius, Saba en Sint Maarten kwamen bij elkaar om een visie op positief opvoeden te formuleren, in de praktijk om te zetten en gezamenlijk uit te dragen. Het bleken twee inspirerende dagen waarin er veel kennis werd gedeeld, de gezamenlijke inspanning tot het verbeteren van kinderrechten werd bekrachtigd en vooral de kracht van samenwerking en verbinding binnen het Koninkrijk werd erkend. 

 

Deel dit artikel