Politiek & Bestuur

Na ommezwaai Raphaela: Bonaire beschikt weer over meerderheidscoalitie

In een schrijven van 7 maart geeft onafhankelijk Eilandsraadslid Jeanoushka Raphaela aan weer deel te gaan uitmaken van de coalitie die het bestuurscollege steunt.

Kralendijk- In een zoveelste verassende wending heeft onafhankelijk Eilandsraadslid Jeanoushka (Nunu) Raphaela besloten om de coalitie van de Movementu di Pueblo Bonaireano (MPB) en onafhankelijke raadslid Esther Bernabela weer te gaan steunen.

Het Bestuurscollege (BC) kon niet meer rekenen op de meerderheid in de eilandsraad toen Raphaela, enkele maanden geleden, als donderslag bij heldere hemel haar steun aan de zittende coalitie introk. In een niet minder verassende wending geeft Raphaela aan dezelfde coalitie nu toch weer te gaan steunen. Dit omdat zij zegt het niet wenselijk te achten dat het beeld van een ‘instabiel bestuur’ voort blijft duren.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo