Sport & Vrije tijd

Shaquille Hazel en Tim van Veenendaal sterke winnaars zeer geslaagd jeugddubbel toernooi.

Nadat vorige week de senioren hun dubbeltoernooi speelden, was het afgelopen zaterdag de beurt aan de jeugd. Met een hoge opkomst en veel publieke belangstelling van ouders was het toernooi bij voorbaat al nagenoeg geslaagd. In de hoogste klasse. De finale in de klasse U18/U15 ging tussen de koppels Shaquille Hazel/Tim van Veenendaal en Lennard Drent/Lars van Veenendaal en was van zeer hoog niveau. Met vele mooie aanvallende slagenwisselingen lieten de spelers zien dat het jeugdtafeltennis de afgelopen tijd enorm in niveau is toegenomen. Uiteindelijk wonnen Shaquille Hazel en Tim van Veenendaal met 3-1 toch wel overtuigend de finale. In de strijd om de derde plaats boekten Emanuel Lont en Alexander Cecilia een regelmatige zege 3-0 zege op Alexis Cristian en Christopher Statie.

Rocargo

U13/U11 Dejean Francees / Junhap Feng
Ook bij de jongere jeugd was sprake van een goede opkomst, hier ging de finale tussen de favoriete koppel Dejean Francees en Junhap Feng en broer en zus, Lars en Anne van Veenendaal. Bij het laatstgenoemde koppel moesten de punten natuurlijk worden gemaakt door Dutch Caribbean kampioen Lars van Veenendaal. De eerste game was meteen erg spannend en ging zeer verrassend met 13-11 naar Lars en Anne van Veenendaal. In de daarop volgende games werden Francees en Feng steeds sterker en lieten zij zich niet nogmaals verrassen. Uiteindelijk wonnen ook zij met 3-1 de finale en de titel. De strijd om de derde plaats werd gewonnen door Xerzjan Wedervoort en Mitchel Koehler. Het werd hier 3-0, daarbij was de laatste game met 15-13 wel zeer nipt. De 4
e plaats was voor Santiago Lont en Elina Verhoef.

De BTTB kan terug kijken op een zeer geslaagd jeugdtoernooi waar wederom veel spelers met plezier aan hebben deelgenomen.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo