Vakantie & Toerisme

Bonaire tentoongesteld aan elite reisagenten New York/New Jersey

**Het evenement heeft aandacht gevestigd op de cuisine, de diversiteit en cultuur van het eiland, en het gemak van de non-stop vluchten van United vanuit Newark**

Kralendijk (28 februari 2017) – Om de boodschap van Bonaire aan de belangrijkste reisagenten in het New Yorkse hoofdstedelijk gebied nog meer kracht bij te zetten, heeft Bonaire de 10 grootste reisagenten in New York/New Jersey op woensdag 8 februari 2017 uitgenodigd voor een ‘Bonaire: het verborgen juweel van de Cariben’ diner. Benadrukt is de non-stop service vanaf Newark met United Airlines, de verscheidenheid aan accommodaties in de duurdere prijsklassen, het eiland, de cultuur en cuisine. Het diner werd gehouden bij Morso Restaurant, één van de toplocaties in New York.

“Het doel van het organiseren van dit evenement was om de banden aan te halen met reisagenten die vermogende klanten hebben in het stedelijke gebied van New York, die op zoek zijn naar nieuw te exploreren bestemmingen en naar het gemak van non-stopvluchten vanaf het driestaten gebied’ zei Maurice Adriaens, directeur van Tourism Corporation Bonaire (TCB) in een commentaar. “De marketing van de non-stopvluchten van United vanaf Newark blijft een prioriteit dit jaar, terwijl Bonaire de promotie van cultuur en cuisine en de producten aan land uitbreidt. Door dit exclusief evenement te houden voor de elite reisagenten, wordt het in augustus 2016 door onze vertegenwoordiger met presentaties gelanceerde initiatief, versterkt en voortgezet met zakelijke bezoeken door vertegenwoordigers van het Bonairiaanse reisbureau. Het volgende evenement in ons programma voor reisagenten dat het hele jaar voortduurt, is onze kennismakingsreis in mei 2017,” zei hij tot slot.

Het diner werd bijgewoond door vertegenwoordigers van gerenommeerde reisagenten in New York en New Jersey die luxueuze en avontuurlijke reizen verkopen, waaronder Brenda Irizarry, Tzell Travel; Yvonne Insussarry, Altour; Tate Cicati Haliford, Tate Escapes, Pamela Delgado, Altour, Cindy Weasen, ProTravel, Denise Kahoud, Worldview Travel, Camille Sperrazza, The World Awaits. Rita Ann Ruth, Tzell, Ruby Stansfield, Ruby’s Travel en Donna Carlin, Stepping Out Travel. De aanwezigen hadden de gelegenheid om één-op-één te spreken met de vertegenwoordigers van TCB-Noord-Amerika Candice Kimmel, Marie Rosa en Stephanie Horbal en Diane Curtis, vertegenwoordiger van New Jersey Multi Line voor Bonaire.

Het evenement werd ingeluid met het afspelen van de ‘Bonaire Luxury Product’ video, dat het accent legt op de luxueuze accommodaties van het eiland, cuisine, cultuur, soft adventure en duiken. Candice Kimmel, vertegenwoordiger van TCB-Noord-Amerika, opende daarna het diner met het verstrekken van algemene feiten over het eiland en informatie over waarom Bonaire de volgende bestemming zal zijn, waar vraag naar zal zijn van de zijde van de klanten van de reisagenten. Tijdens het diner hadden alle agenten de mogelijkheid om vragen te stellen over het eiland aan de vertegenwoordigers van Bonaire en plaatsten zijn berichten over het evenement via hun sociale mediakanalen.

“Het was een fijne avond over Bonaire en zeer informatief,” merkte Cindy Weasen, Luxury Travel Advisor voor ProTravel International. “Ik ga beginnen om Bonaire aan te bevelen aan de juiste klanten voor deze bestemming.”

De bezoekende agenten kregen een draagtas van Bonaire met daarin de Bonaire Affair, brochures van Bonaire en een wijnstopper van Elements Bonaire.

Deel dit artikel