Vakantie & Toerisme

Touroperator Corendon start pakketreizen Bonaire in samenwerking met KLM

Volgens De Telegraaf is Corendon zelf ook op zoek naar nieuwe financieringsbronnen.

Corendon start in samenwerking met luchtvaartmaatschappij KLM, met het aanbieden van scherp geprijsde reizen naar Aruba en Bonaire. Vanaf juli 2017 is het mogelijk om naar Aruba te vliegen. Bonaire vanaf 4 september 2017  het hele jaar door, op maandag en donderdag in samenwerking met KLM.

Een negendaagse vakantie naar Aruba inclusief retourvlucht en transfer kan al geboekt worden vanaf 599. Bonaire wordt al aangeboden vanaf 699 per persoon. Corendon biedt een diversiteit aan accommodaties op beide eilanden. Samen met het Corendon-aanbod op Curaçao is het ABC-eilandenpakket nu compleet. Steven van der Heijden, CEO van Corendon: “Met het toevoegen van Aruba en Bonaire als vakantiebestemmingen is ons aanbod compleet in het Caribisch gebied. Het zijn zeer populaire eilanden die beide een fantastisch klimaat, gevarieerd aanbod hotels, prachtige stranden en een gemoedelijke sfeer kennen. Om de eilanden toegankelijk te maken voor de Nederlandse vakantiegangers bieden wij uiteraard een scherpe prijs-kwaliteitverhouding”.

Deel dit artikel