Onderwijs

Nieuw kunstwerk voor en door SGB

Nieuw kunstwerk voor en door SGB

Studenten van de MBO opleiding Timmeren, niveau 2 en 3,  hebben dit kunstwerk gemaakt.  Deze studenten kregen het verzoek van de directie van de Scholengemeenschap Bonaire (SGB) om een kunstwerk te maken dat een centrale plek zou kunnen krijgen op het schoolterrein. De studenten hebben gezamelijk voor het ontwerp gekozen: een hart. Het hart is gemaakt van vurenhout met multiplex. Daarna is het met epoxy behandeld en afgewerkt met een twee componenten verf. Dit is hetzelfde materiaal wat voor een boot gebruikt wordt. Supermarkt BonDiGro heeft geld voor het materiaal gesponsord. De MBO studenten hebben begeleiding gehad van Martijn Baptiste en Arnold de Jong.

Op de foto: Rei di Tumba 2017 Bonaire Luigino Molina

Rocargo
Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo