Vakantie & Toerisme

Bonaire ontvangt top onderscheidingen

Bonaire ontvangt top onderscheidingen

De resultaten zijn bekend voor de USA Today 10Best Reader’s Choice Awards! We zijn trots om te kunnen aankondigen dat Bonaire geplaatst is in de top 10 in alle drie de genomineerde categorieën. Bonaire ontvangt de volgende onderscheidingen:

  • Klein Bonaire: #3 Best Caribbean Dive Site
  • Bonaire’s Flamingo Sanctuary: #5 Best Caribbean Attraction
  • At Sea Restaurant: #10 Best Caribbean Restaurant 

Iedereen had de gelegenheid om te stemmen voor Bonaire in de drie categorieën tot 29 januari 2017. Bonaire streed met andere Caribische eilanden zoals: St. Lucia, Puerto Rico, Curaçao, Saba, U.S. Virgin Islands.

Wij willen al onze vrienden en fans die dagelijks gestemd hebben op social media bedanken voor de hulp om Bonaire naar de top te brengen. Om de resultaten te bekijken van de Reader’s Choice Awards bezoek www.10best.com.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo