Geen categorie

Stroomstoring in verschillende wijken op Bonaire

web bonaire

Kralendijk, 3 februari 2017 – Op vrijdag 3 februari 2017 heeft omstreeks 13:05 uur een stroomstoring plaatsgevonden in een aantal wijken op Bonaire. WEB Bonaire heeft direct een onderzoek ingesteld naar de oorzaak en de omvang van de storing. De storing was om 14:32 uur opgelost.

De stroomuitval is veroorzaakt door de uitval van het windmolenpark in Morotin. Hierdoor is het beveiligingssysteem van WEB in werking getreden en heeft deze automatisch een aantal wijken uitgeschakeld om vergaande problemen te voorkomen.

Als gevolg hiervan heeft WEB noodgedwongen de elektriciteitstoevoer tijdelijk uitgeschakeld voor klanten van WEB in de volgende wijken: Tera Cora, Nikiboko (compleet), Amboina, Mexico (compleet), Antriol (compleet), Kaminda Lagun, Lagun, Sabal Palm, Belnem (compleet), Sorobon, Las Palmas, Playa Pabou, Playa Lechi, Kaya Amsterdam, Nort Saliña, Bario den Stashie, Finca Berde, Bona Bista, Mentor, Nawati Zuid, Bario Santa Rosa en omgeving.

WEB biedt zijn excuses aan voor het ongemak.

Deel dit artikel