Nieuws uit Nederland

Stichting Ban Boneiru Bèk en OCAN gaan samen naar de Emigratiebeurs 2017

Stichting Ban Boneiru Bèk en OCAN gaan samen naar de Emigratiebeurs 2017

Op 11 en 12 februari wordt de EmigratieBeurs in Expo Houten gehouden. De stichting Ban Boneiru Bèk schenkt op de beurs bijzondere aandacht aan REMIGRATIE en werkgelegenheid op Bonaire.

De stichting zal informatie geven over werken op Bonaire, Saba en Sint-Eustatius. De beurs is geopend op 11 en 12 februari van 10.00-17.00 uur. Op beide dagen vinden presentaties plaats van 14.30 tot 15.20 uur met Hans Evers als gastspreker. De presentaties zullen plaatsvinden in zaal 4.

Op de beursstand 262 zal de Stichting samen met OCAN beide dagen de vacatures van Bonaire, Saba en Sint-Eustatius tonen en u van informatie voorzien.

De voorzitter van de stichting Ban Boneiru Bèk mevrouw Celia Fernandes Pedra wil graag dat bovenstaande mededeling bij de Antillianen in Nederland komt en vraagt aan iedereen om de familie en kennissen hierover te informeren. Bel of e-mail naar je zoon of dochter, oom of tante, neef of nicht, vrienden of vrienden van je vrienden. Vertel dat ze welkom zijn bij Stichting Ban Boneiru Bèk en OCAN, stand nummer 262 op de EmigratieBeurs. 

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo