Politie & Justitie

Aanhoudingen na atrako’s en diefstal uit winkel UTS

De afgelopen 24 uur hebben verschillende huiszoekingen plaatsgevonden op Bonaire, zo meldt het Openbaar Ministerie (OM) BES.
De huiszoekingen waren dinsdag 31 januari in de Kaya Dradu en Kaya Balau en vandaag woensdag 1 februari 2017 in de wijk Den Tera en de Kaya Kokolishi.  Het zijn zoekingen in het onderzoek van de politie BES (KPCN) naar gewapende overvallen en de inbraak en diefstal in de winkel van UTS waarbij een groot aantal telefoontoestellen zijn buitgemaakt.


Dinsdag hebben twee aanhoudingen plaatsgevonden en zijn gestolen goederen in beslag genomen. Woensdagmorgen zijn geen aanhoudingen verricht, wel zijn er goederen door de politie in beslag genomen.  De zoekingen hebben plaatsgevonden onder leiding van een Officier van Justitie (OvJ) van het Openbaar Ministerie (OM) BES na goedkeuring hiervoor door de Rechter-commissaris (RC).

Deel dit artikel