Onderwijs

Start bouw bouwdelen D en G van de San Luis Bertran in Rincon

Kralendijk – Onlangs heeft de heer Bonnet van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en de gedeputeerde belast met educatie mevrouw Nina den Heyer namens het openbaar lichaam Bonaire de startsein gegeven voor de renovatie van bouwdelen D en G bij de basisschool San Luis Bertran.

De basisschool San Luis Bertran wordt momenteel al gerenoveerd, in opdracht van het openbaar lichaam Bonaire en het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Vijf van de zeven bouwdelen worden straks, na die renovatie, weer in gebruik genomen door de basisschool San Luis Bertran.

De 2 overige bouwdelen (D&G) gaan nu ook gerenoveerd worden. Dit biedt de mogelijk om in de toekomst een ‘brede school’ concept uit te realiseren. Er zullen dan ook onderwijsgerelateerde functies in dit bouwdeel worden gehuisvest, zoals bijvoorbeeld een crèche.

De renovatie van bouwdeel D&G bestaat uit het vervangen van het dak, het aanpassen van de ramen, kleine aanpassingen bij de toiletten en het uitvoeren van schilderwerk.

 

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo