Politie & Justitie

Update : Gideon Cecilia aangehouden, zoektocht naar Aaron Martis gaat door

In verband met de huiszoeking in de buurt Kibrahacha op 3 januari 2017 waarbij negen (9) personen zijn aangehouden zijn ook wapens, waaronder een vuurwapen in beslag genomen. Een van de verdachten die is aangehouden is Gideon Cecilia. Het Korps Politie Caribisch Nederland heeft op 3 januari een oproep gedaan om informatie te verkrijgen die zou kunnen leiden tot de aanhouding van Gideon Cecilia.

Eerder op de derde januari is er op een adres in de buurt Antriol en een adres in Tera Kora een zoeking gedaan. In Anteriol zijn kogels in beslag zijn genomen.

In hetzelfde onderzoek heeft KPCN ook een oproep gedaan om informatie te verschaffen die zou kunnen helpen in de zoektocht naar Aaron Martis. Tegen hem is inmiddels een aanhoudingsbevel uitgevaardigd. Het Openbaar Ministerie herhaalt en ondersteunt de oproep van KPCN aan mensen die informatie hebben over de verblijfplaats van Aaron Martis om dit bij KPCN te melden, maar zelf geen actie jegens hem te ondernemen.

Tevens zijn politie en justitie op zoek naar een rode Toyota Yaris met kogelgaten. Informatie kan worden doorgebeld op telefoonnummer 717-8000 of via de anonieme tip lijn: 717-7251.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo