Geen categorie

Artistieke workshops tijdens Festival del Caribe in Cuba

paint-workshop

VEEL GELEGENHEID OM DEEL TE NEMEN AAN ARTISTIEKE WORKSHOPS

Kralendijk – Tijdens de ‘Festival del Caribe’ zal er gelegenheid zijn om deel te nemen aan verschillende artistieke workshops en workshops voor handenarbeid.  Kunstenaars en professionals van hoog niveau zullen de workshops verzorgen in Santiago de Cuba.

Het Bonairiaanse eilandsbestuur moedigt iedereen die erin geïnteresseerd is om zijn/haar kennis op het gebied van kunst uit te breiden of die een nieuwe kunstvorm wil leren aan, om zich bij de SKAL in te schrijven voor deze workshops. Dit is een unieke kans voor lokale artiesten. Er zijn geen bijkomende kosten voor de workshops als u een reispakket hebt gekocht bij de organisatie ‘Keiru bon’.

Enkele interessante onderwerpen van deze workshops zijn plastische kunst, schilderen, muziek en handenarbeid. Als er belangstelling bestaat voor andere onderwerpen dan is dat ook mogelijk. Hierover moet u contact opnemen met de SKAL.

Lokale groepen, muziekgroepen en alle personen die zich hebben ingeschreven om naar het festival in Santiago de Cuba in 2017 te gaan, kunnen langskomen om zich in te schrijven voor de workshop waar ze belangstelling voor hebben. Inschrijvingen vinden plaats bij de SKAL tijdens kantooruren.      

Deel dit artikel