Geen categorie

Expositie kunstwerken gedetineerden JICN “Arte, Pintura, i Obra di Man JICN 2016” op zondag 27 november

kunst

Op  zondag 27 november 2016 van 13:00 tot 17:00 uur worden in het Sentro Deportivo Jorge Nicolaas, de sporthal, aan de Kaya Amsterdam, kunstwerken geëxposeerd, die gemaakt zijn door gedetineerden van  de Justitiële Inrichting Caribisch Nederland (JICN), locatie Bonaire. Iedereen is  van harte welkom om deze expositie te bezoeken.

Dit is al het vierde jaar dat de JICN deze expositie van kunstwerken organiseert en tot  nu toe met veel succes. Evenals voorgaande jaren zullen er zowel schilderijen als kunstwerken worden geëxposeerd, die gemaakt zijn door de gedetineerden zelf.

De kunstwerken hebben de gedetineerden zelfstandig en naar eigen initiatief gemaakt. Tijdens deze expositie is er niet  alleen  de gelegenheid om de  kunstwerken en schilderijen te bekijken, maar kunnen ze ook worden gekocht.

Kom op tijd langs en mis de kans niet om het kunstwerk van uw  smaak te kopen. De opbrengst van de verkopen zal worden gebruikt om te kunnen voorzien in meer materialen, zodat JICN de gedetineerden kan blijven stimuleren en motiveren tot het positief blijven inzetten van hun talenten en vaardigheden.

Deel dit artikel

Rocargo

RocargoRocargo