Ruimtelijke ordening & bouw

Eerste steen gelegd voor een chinees recreatiecentrum

steenlegging-2

Kralendijk – Op 26 oktober vond de eerste steenlegging van een Chinees recreatiecentrum plaats. De gezaghebber en vertegenwoordigers van de Chinese gemeenschap (zoals o.a. . de op Curaçao gestationeerde vice consul-generaal van China, de heer Huixun Zhang) op Bonaire hebben deze eerste steen gelegd.

Nadat aan alle voorwaarden is voldaan heeft het Openbaar Lichaam Bonaire het verzoek voor een centrum gehonoreerd. Zij heeft daarvoor een stuk terrein langs de weg naar Sorobon in de buurt van sportpark Jossy Boekhoudt, vrijgegeven.

De Chinese gemeenschap heeft net als andere nationaliteiten op Bonaire binnenkort ook hun eigen recreatiecentrum. Het recreatiecentrum dient als een plek waar verschillende sociale, recreatieve en educatieve activiteiten voor de Chinese gemeenschap kunnen plaatsvinden. Hiernaast zal de zaal ook beschikbaar worden gesteld voor andere organisaties.

Men beoogt het centrum binnen 7 maanden te kunnen openen.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo