Sport & Vrije tijd

Rudi Benita nieuwe voorzitter Bonaire Tafel Tennis Bond

rudibenita

Op 24 oktober jl. Is in een special gehouden Algemene Leden Vergadering is Rudi Benita gekozen tot voorzitter van de Bonaire Tafel Tennis Bond. Rudi is hiermee de opvolger van Erik van Veenendaal die deze functie zo’n 4-tal jaren heeft vervuld.

Rudi Benita is zeker geen onbekende in de Bonairiaanse sportwereld. Hij was geruime tijd betrokken bij het honkballen en werkzaam bij Indebon. Momenteel is hij vice-voorzitter van de voetbalbond. Rudi is geboren op Aruba alwaar hij ook enige tijd tafeltennis heeft gespeeld. In Nederland heeft hij een studie Sport Management gedaan en afgerond.

Erik van Veenendaal blijft aan als bestuurslid en richt zich daarbij speciaal op jeugdzaken. Tevens zal hij de rol vervullen van vice-voorzitter.

Deel dit artikel