Kunst, Cultuur en muziek

TCB presenteert een nieuwe kunsttentoonstelling

tcb-galeri-di-arte

** Kunstenaar Virgy Balentin met uitstekende kunstwerken **

Het receptie gedeelte van Tourism Corporation Bonaire wordt nog een keer getransformeerd in een kunsttentoonstelling. Dit is de zevende keer dat een kunstenaar zijn kunstwerken komt tentoonstellen. De tentoonstelling is bedoeld voor lokale kunstenaars die hun talenten willen tentoonstellen. Er zijn altijd positieve opmerkingen van zowel toeristen als lokale mensen die TCB bezoeken. Na de eerste tentoonstelling van de kunstenaar van “Portraits of Bonaire”, de heer Henk Roozendaal was er een tentoonstelling van mevrouw Monica Liliana Trujillo, daarna meneer Adi Figaroa , mevrouw Riet Sealy, mevrouw Agnes Joosten, meneer Fransico Uty Melaan en de meest recente kunstenaar mevrouw Mamita Fox.

Rocargo

Nu verwelkomen we Virgy Balentin.

Virgy Balentin is een 18-jarige jongedame die onlangs haar VWO-diploma heeft behaald bij Liseo Boneriano. Kunst was één van haar examenvakken en het is tevens één van haar hobby’s. Haar favoriete kunststijlen zijn surrealisme en abstracte kunst. Ze vindt het ook leuk om met kleuren te experimenteren.

Virgy heeft als motto dat ze alles wat ze doet met veel passie en toewijding doet.

Momenteel werkt Virgy Balentin tijdelijk bij TCB als assistent op de marketing afdeling en zal binnenkort een studie op het gebied van Hospitality Management gaan volgen in het buitenland.

De kunstwerken die deel vormen van de expositie bij het toeristenbureau hebben als thema: Bonaire, maar met een ‘out of the box’ tintje.

Tourism Corporation Bonaire wilt u graag uitnodigen om onze nieuwste tentoonstelling in Kaya Grandi # 2 te bezoeken van onze lokale kunstenaar Virgy Balentin.

Deel dit artikel