Kunst, Cultuur en muziek

Flamingo’s op brood, tweede boek met Bonairiaanse verhalen

boek-flamingos-op-brood

Kralendijk – De schrijfster Jannet Butter heeft haar tweede boek met Bonairiaanse verhalen getiteld “Flamingo’s op brood” gepubliceerd. Op officiële wijze heeft mevrouw Janet Butter het boek overhandigd aan de gezaghebber de heer Edison Rijna. Zodoende kan hij deze Bonairiaanse verhalen volgen.

In dit boek komen verschillende verhalen naar voren. Onder andere zwemmen naar klein Bonaire, Pachi’s place en dag van Rincon. Dag van Rincon is inmiddels geen vrije dag meer. De gezaghebber was enthousiast over de wijze waarop deze verhalen in het boek zijn uitgebeeld.

Het boek is te verkrijgen bij de verschillende boekhandels op het eiland.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo