Vakantie & Toerisme

Medellin een innovatieve stad in Colombia met een groot potentieel voor Bonaire

bonaire-in-medellin-lots-of-potential

Kralendijk (19 september 2016) – Malinda Hassell van Tourism Corporation Bonaire heeft samen met Yasmin Perez, Medellin bezocht en daar zakelijke besprekingen gehouden met belangrijke touroperators, om programma’s voor commerciële samenwerking met Bonaire en haar hotels te promoten.

De agenda hield een bezoek in aan UltraViajes Group, een touroperator die in meer dan zes landen in Latijns-Amerika actief is met belangrijk strategische samenwerking die de mogelijkheid biedt om aansluiting te zoeken bij nichemarkten en potentiële klanten. Deze touroperator heeft door middel van toeristische evenementen in luxe winkelcentra in Medellin, met succes promotie gemaakt voor Bonaire onder topconsumenten. De agenda hield ook een ontmoeting met de Aviatur Groep, die haar 60-jarige jubileum viert. Aviatur bundelt meer dat 300 reisagentschappen in heel Colombia. Haar regionale Sales Manager, Gilberto Rios, heeft Malinda Hassell en Yasmin Perez van TCB-Latijns-Amerika, vergezeld bij de verkenning van zakelijke allianties voor het ontwikkelen van programma’s in de fietsniche om liefhebbers van mountain bike naar Bonaire te halen; fietsen is een belangrijke sport in Medellin, waar grote fietswinkels en fietsmerken zijn gevestigd die lokale en internationale evenementen en wedstrijden het hele jaar door organiseren.

 

“Medellin heeft een groot potentieel voor Bonaire. Het is een modestad met luxe winkelcentra, internationale evenementen, taalinstituten die studenten aantrekken uit het buitenland. Het heeft een grote jonge populatie, die goed is opgeleid, die van de buitenactiviteiten houdt die Bonaire te bieden heeft. Goed georganiseerde duikcentra die hun basis in Medellin hebben brengen tegenwoordig groepen naar Bonaire. Met een heldere strategie voor het promoten van Bonaire als een bestemming met een heus vrijetijd- en duikproduct, is TCB er klaar voor om in 2017 te focussen op promotionele inspanningen in Medellin, om te groeien onder het topconsumenten in een markt die kan rekenen op vluchten die aansluiting maken met Bonaire met Insel Insel Air, vanuit de steden Medellin en Barranquilla,” aldus Malinda Hassell, Marketing Manager van Tourism Corporation Bonaire.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo