Politie & Justitie

Politieberichten van de afgelopen week

KRALENDIJK – Op vrijdag 9 september kwam de politie tijdens een patrouille een voor hen bekende persoon in zijn auto tegen. Op het moment dat deze persoon de aanwezigheid van de politie opmerkte begon hij zich verdacht te gedragen. De politie had hem opdracht gegeven om te stoppen, maar hier gaf hij geen gehoor aan, met het gevolg dat er een achtervolging startte.

Tijdens de achtervolging werd er iets uit de verdachte auto gegooid. Toen het de politie gelukt was de auto te stoppen, werd een man met initialen R.A.S.B. aangehouden en werden er op de locatie waar iets uit de auto was gegooid, twee vuurwapens gevonden. In het voertuig werd ook een hoeveelheid munitie gevonden. De vuurwapens, de munitie en de auto werden in beslag genomen.

Op zaterdag 10 september kwam melding binnen van een straatroof. Een vrouw die omstreeks 23.30 uur op de Kaya Rosaura liep werd verrast door een man met een vuurwapen. Hij bedreigde haar met het vuurwapen en nam haar tas mee. De verdachte had rastahaar, droeg zwarte kleding en had een witte streep op zijn broek. De zaak wordt onderzocht.

Op zaterdag 10 september werd aangifte gedaan van diefstal in een toeristenaccommodatie aan de Kaya Playa Lechi. Er zijn onder andere twee televisies, een iPad en een GoPro camera weggenomen. De inbraak heeft tussen donderdag 8 september, omstreeks 8.45 uur en zaterdag 10 september, omstreeks 17.00 uur plaatsgevonden. De zaak wordt onderzocht.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo