Onderwijs

Eerste VMBO informatiebijeenkomst voor ouders/verzorgers

Op woensdag 14 september en donderdag 15 september 2016 organiseert de unit VMBO unit van de Scholengemeenschap Bonaire (SGB) haar eerste informatieavond voor ouders/verzorgers. Op deze manier wil het VMBO u als ouder/verzorger betrekken om gezamenlijk meer (studie)opbrengst uit onze leerlingen te halen.
Woensdagavond 14 september is bedoeld voor de en/ouders of verzorgers die een kind hebben in klas 1 en/of 2 van het VMBO. Donderdagavond 15 september is de beurt aan de ouders/verzorgers van de VMBO klassen 3 en 4.

Programma

Alle avonden beginnen om 19:00 uur en worden in de aula van de SGB georganiseerd aan de Kaya Frater Odulfinus zonder nummer. Tussen 19:00 en 20:00 uur worden ouders en/of verzorgers centraal op de hoogte gebracht van belangrijke (tussen)ontwikkelingen van onze unit: VMBO. Tussen 20:00 en 21:00 uur gaan de ouders uiteen in de desbetreffende mentorklassen en kunnen onder andere kennis maken met de mentor van hun kind(eren).

Per schooljaar organiseert het VMBO drie keer een informatieavond voor ouders en/of verzorgers. De tweede informatieavond zal in de maand november plaatsvinden. Tegen die tijd zal de unit weer een uitnodiging sturen naar ouders/verzorgers. Als memo na de uitnodiging komt een bericht in de pers.

De aanwezigheid van ouders/verzorgers op 14 of 15 september 2016 wordt zeer op prijs gesteld door de VMBO staf en docenten!

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo