Welzijn & Zorg

September collectemaand Prinses Wilhelmina Fonds

Wilhelminafonds

Kralendijk – De maand september is de collectemaand voor Stichting Prinses Wilhelmina Fonds (PWF). In deze maand haalt de stichting fondsen op voor haar werkzaamheden. Daniou Winklaar, president van Stichting Prinses Wilhelmina Fonds, heeft samen met secretaris Sainara Koeiman en lid Bertica Frans op 1 september een bezoek gebracht aan waarnemend gezaghebber mevrouw Evelina Betancourt Anthony voor het maken van de eerste officiële donatie.

Alle donaties worden ingezet voor de strijd tegen de ziekte kanker.

Rocargo

Mevrouw Anthony heeft na het maken van haar donatie de stichting succes gewenst en mevrouw Winklaar heeft haar namens de stichting bedankt voor de eerste donatie.

 

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo