Politie & Justitie

Verdachte R.S. aangehouden vanmorgen in zaak DRUM

om bonaire

In de vroege uren van maandag 29 augustus 2016 is, in opdracht van het Openbaar Ministerie BES, een man aangehouden als verdachte van betrokkenheid bij de woningoverval op 17 augustus waarbij een politieagent om het leven kwam (onderzoek DRUM). Het betreft een man met de initialen R.S., geboren op Bonaire.

Na de aanhouding is onder verantwoordelijkheid van de rechter-commissaris een woning aan de Boulevard Gobernador Debrot op Bonaire doorzocht. Daarbij zijn diverse goederen in beslag genomen voor onderzoek. Bij de aanhouding werd assistentie verleend door het Arrestatieteam van het Korps Politie Curaçao.

Op zaterdag 27 augustus werd door het team DRUM een witte bus (”Van”) in beslag genomen. Zoals eerder gemeld komt in het onderzoek een verdachte witte bus (”Van”) naar voren. Foto Live99FM aanhouding verdachte DRUM zaak

Deel dit artikelRocargo

Rocargo

Rocargo