Economie

Minister Kamp keynote speaker conferentie Bonairiaanse economie

Minister Kamp zegt dat het uit onderzoek blijkt dat diverse zaken ten grondslag liggen aan het relatief hoge prijspijl van levensmiddelen; vaak echter andere dan in eerste instantie gedacht.
Henk Kamp

Kralendijk – Minister Henk Kamp van economische zaken is de keynote speaker bij de conferentie ‘The Bonaire potential, be part of it’. Tijdens de conferentie die op 31 augustus wordt gehouden, staat het thema economische ontwikkeling en samenwerking in het koninkrijk  centraal. De Arubaanse premier Mike Eman en de Curaçaose minister Eugene Rhuggenaath van Economische ontwikkeling zijn de andere sprekers tijdens de conferentie die op 31 augustus gehouden wordt.

De conferentie wordt op initiatief van gedeputeerde Joselito Statia van economische zaken gehouden. “Voor de ontwikkeling van Bonaire is het belangrijk om een visie te hebben over de economische groei,” aldus Statia. “De hele samenleving moet achter deze visie staan om een succesvolle economische groei te realiseren.”

Voor meer informatie en aanmelding voor de conferentie info@bonairegov.com, het is ook mogelijk om op Facebook de pagina “gobièrnu di Boneiru” te liken. U kunt zich per e-mail aanmelden via info@bonairegov.com. Telefonisch via +5997175330 toestel 277. Graag uw bedrijfsnaam, functie, telefoonnummer en e-mailadres vermelden. Wij versturen de bevestiging per e-mail. conferentie 2016

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo