Politie & Justitie

Bonaire neemt afscheid omgekomen agent Ferry Bakx

  afscheid ferry bakx

Een zeer emotioneel en waardig afscheid gistermiddag bij het Politiebureau en Flamingo International Airport.
Bewoners van Bonaire hebben massaal de laatste eer bewezen aan de omgekomen agent.

Minister Van der Steur van Veiligheid en Justitie wil Bonaire helpen met de zoektocht naar de daders van de doodgeschoten Nederlandse politieagent op Bonaire. Dit maakte premier Rutte bekend op zijn wekelijkse persconferentie. Hij roemt het werk van politieagenten die dag en nacht klaar staan voor de veiligheid. “Zij doen een stap naar voren als anderen een stap terugdoen”, stelt Rutte. De dood komt als een schok voor het kabinet, zegt de premier die zijn medeleven uitbrengt naar de nabestaanden. afscheid ferry bakx afscheid ferry bakx

 

 

Foto credits: Bon Siman en facebook

Rocargo
Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo