Welzijn & Zorg

Controleurs krijgen badge en carnet dopingcontrole

doping certificaat uitreiking

Kralendijk –  Zeven nieuwe dopingcontroleurs hebben de officiële badge van gezaghebber Edison Rijna opgespeld gekregen en hun carnet ontvangen.

De controleurs en Peter Silberie, hoofd van Indebon,  waren afgelopen donderdag bij de gezaghebber op bezoek. Rijna is door de nieuwe controleurs uitgebreid geïnformeerd over de dopingcontrole.  De controleurs kunnen niet alleen bij de sport worden ingezet. Zij kunnen ook door werkgevers worden ingezet om werknemers op verboden middelen te testen.De gezaghebber verklaarde na afloop onder de indruk te zijn van  het werk van de controleurs. Hij sprak de hoop uit dat de controles bijdragen om bepaalde negatieve ontwikkelingen in de samenleving af te remmen.De controleurs zijn in de periode 27-30 april opgeleid door Angelique Koolman van de Regional Agency Doping, RADO.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo