Vakantie & Toerisme

Plaza Beach Resort Bonaire stelt nieuwe General Manager aan

plaza resort


Kralendijk, 7 juli 2016- “Een nieuw concept als allereerst all-inclusive resort op Bonaire, achterblijvende bezettingen en een laag rendement. Voor deze uitdagingen stond ik samen met mijn echtgenote 2,5 jaar geleden toen ik hier als General Manager aan de slag ging”, aldus David Rietveld. Na een eerste succesvolle transformatie van Plaza Beach Resort Bonaire is het tijd om het stokje over te dragen. Aan Marcel Brekelmans nu de schone taak om het resort naar het volgende niveau te tillen. 

De afgelopen jaren heeft Rietveld samen met het team van Plaza Beach Resort Bonaire een prachtig resultaat weten te behalen. “Vorig jaar hadden we een bezetting om trots op te zijn en een positief financieel rendement”, bevestigt Rietveld. Aan de recent aangesteld General Manager Marcel Brekelmans nu de uitdaging deze lijn voort te zetten en de toekomstplannen voor het resort versneld vorm te geven.

Nieuwbouw
De komende jaren staat er veel te gebeuren bij Plaza Beach Resort Bonaire. Naast het verplaatsen van de receptie naar de voorkant van het resort aan de strandzijde, wordt het resort voorzien van een extra restaurant en bar. “Ook de realisatie van de nieuwbouw op het voormalige villa eiland tegenover de airport en de afronding van het duurzaamheidsproject neem ik onder mijn hoede”, legt Brekelmans uit. “Ik ben erg enthousiast over deze ontwikkelingen en zie de toekomst van het resort dan ook met vertrouwen tegemoet.”

Overdracht
Brekelmans is geen onbekende in de gastvrijheidsindustrie. Met jarenlange hotelervaring in onder andere Afrika en twintig jaar geleden in het Plaza Hotel Curacao is hij op de Nederlandse Antillen terug van weggeweest. “Ik heb Marcel de afgelopen week leren kennen als een snel schakelend manager. Zijn kennis van internationale hotelbedrijfsvoering is groot, wat Plaza zeker ten goede komt. Ik laat het resort dan ook in alle vertrouwen aan hem over”, zegt Rietveld over Brekelmans. Zijn opvolger is duidelijk over het aanstaande vertrek van Rietveld: “De eigenaren familie Van der Valk zijn zeer te spreken over tot waar David het resort heeft gebracht. In goed onderling overleg zijn zij samen tot deze beslissing gekomen.” Rietveld en Brekelmans werken de komende maand nog samen om een soepele overdracht te garanderen.

Over Plaza Beach Resort Bonaire

Vakantieplezier zonder grenzen, dat is een all-inclusive vakantie bij Plaza Beach Resort Bonaire. Ons resort beschikt over 126 ruime kamers met airconditioning. Zowel de Junior Suites als de Grand Suites hebben uitzicht over de Caribische Zee of de naastgelegen jachthaven. Alles is inbegrepen: van een heerlijk ontbijt, lunch en diner buffet in ons restaurant met uitzicht op zee tot aan watersport activiteiten, een duikschool en een gezellige strandbar. Met één van de mooiste zandstranden van Bonaire en een prachtig zwembad, biedt Plaza Beach Resort Bonaire een vakantie om altijd te herinneren. www.PlazaBeachResortBonaire.com

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo