Onderwijs

Geschenk voor onderwijspersoneel Caribisch Nederland

Foto-bekers-Papa-Cornes

Het departement OCW binnen de Rijksdienst Caribisch Nederland (RCN) deelde afgelopen week een geschenk uit in de vorm van een luxe drinkbeker aan alle personeelsleden van de basisscholen, de Saba Comprehensive School (voortgezet onderwijs), Fundashon FORMA en de Saba Reach Foundation (Sociale Kanstrajecten op resp. Bonaire en Saba), en ECE en EC2 (Onderwijszorg op resp. Sint Eustatius en Saba). Hiermee bedankt RCN/OCW het onderwijspersoneel in Caribisch Nederland voor hun inzet in de afgelopen vijf jaar, waardoor bovengenoemde instituten inmiddels de basiskwaliteit hebben behaald. Op de foto nemen adjunct directeur Charlotte Dortalina (links) en directeur Patricia Angela (rechts) van Skol Amplio Papa Cornes op Bonaire een beker in ontvangst uit handen van senior beleidsmedewerker Maritsa Silberie van RCN/OCW.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo