Verkeer

Borden langs autoroutes Rincon

Goto route bord

Het is u misschien al opgevallen: er staan nieuwe gele, roze en blauwe bordjes in en rond Rincon. Met de borden en een plattegrond wil men dit gebied beter toegankelijk maken voor toeristen en recreanten. De gele borden geven de twee autoroutes aan, de roze borden de drie wandelroutes en de blauwe borden de twee mountainbike routes.

In gesprekken met bewoners is uitgezocht welke interessante natuurlijke en historische plekken er zijn in de vallei van Rincon. Aan de hand daarvan zijn de twee autoroutes uitgezet. De Onima autoroute start bij Mangazina di Rei. Deze route komt langs kunuku’s, water opvang gebieden, de ruige oostkust, Piedra di Bonaire en de Indian Inscriptions. De Goto autoroute start bij Cadushy Distillery en komt langs Alta Mira Unju, Karpata, het Goto meer en Dos Pos.

Op de plattegrond wordt verteld over interessante punten langs de route.

De plattegrond, de website en de film zijn ontwikkeld door POP Bonaire, en komen binnenkort beschikbaar. De routes worden officieel geopend op 24 juni.

Deel dit artikel