Vakantie & Toerisme

United Airlines verlengt uitverkoop van vliegtickets tot 7 juni

united airlines to bonaire

Kralendijk (25 mei 2016) – Tourism Corporation Bonaire maakt bekend dat United Airlines haar scherm voor het boeken voor haar zomertarieven uitverkoop voor Newark heeft verlengd tot dinsdag 7 juni 2016, voor reizen tussen 12 juni en 14 augustus 2016.

Bovendien biedt United Airlines forse kortingen op de lokale verkoop voor beide Bonaire-Newark vluchten op zaterdag en zondag. Dit tarief is alleen verkrijgbaar voor de vluchten naar Newark vanuit Bonaire. Het ticket voor de retourvlucht op zaterdag begint vanaf $ 501, belastingen en heffingen inbegrepen. Het ticket voor de retourvlucht op zondag begint vanaf $ 421, belastingen en heffingen inbegrepen.

“Wij zijn blij met onze samenwerkingsverband met United Airlines, en haar steun met het verlengen tot de maand juni van het reserveringscherm voor de zomer uitverkoop naar Newark,” zegt Maurice Adriaens, Toerismedirecteur van Tourism Corporation Bonaire. “Het speciale lokale tarief die toegevoegd is aan de zomer uitverkoop geeft ons ook de mogelijkheid om de New Jersey/New York markt uit te bouwen. Wij zijn enthousiast om door te gaan met verder ontwikkelen van onze samenwerking met United Airlines.”

De vluchten op zaterdag en zondag zullen om 13.40 uur vertrekken vanaf Bonaire International Airport (BON) en om 18.45 uur aankomen op de Newark Liberty International Airport (EWR). De retourvlucht zal om 07.55 uur vertrekken vanaf EWR en om 12.40 uur landen op BON.

Bezoek de website van United, www.united.com, of neem contact met Bonaire Travel of Maduro Travel.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo