Natuur

Crowdfunding Sea Turtle Conservation Bonaire

sea turtles

Het is World Turtle Day vandaag en op 16 juni is het World Sea Turtle Day. Om deze twee speciale dagen te vieren en ook het 25 jarig bestaan van Sea Turtle Conservation Bonaire hebben wij een crowdfunding campagne gecreëerd met het doel om genoeg geld op te halen om nieuwe materialen aan te schaffen.

STCB is een non – profit of overheids organisatie die financieel wordt ondersteund door WWF -NL . Naast hun steun zijn we afhankelijk van de opbrengst van de verkoop van merchandise en individuele en zakelijke donateurs .

Wilt u meer weten over Sea Turtle Conservation Bonaire en/of iets doneren, klik dan op deze link !

https://www.indiegogo.com/projects/save-bonaire-s-critically-endangered-sea-turtles#/

 

Rocargo
Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo