Restaurant Nieuws

1000 Tripadvisor reviews voor Restaurant At Sea

at sea restaurant bonaire

 

Afgelopen week behaalde het restaurant haar duizendste recensie op de populaire review-website. Het scoorde het maar liefst 89% binnen de categorieën ‘excellent’ en ‘very good’ door veel enthousiasmerende berichten van haar gasten.

Restaurant At Sea is een begrip geworden voor gastronomie zoekers op het Bonaire. Zich onderscheidend door een innovatieve keuken met veelal lokale invloeden en hoogwaardige service staat het restaurant bijna op de vooravond van het 5-jarig bestaan.

Gedurende deze jaren heeft het onder andere erkenning gekregen door uitgeroepen te worden tot beste restaurant van de Caribbean 2013, En toelating tot JRE. “les Jeunes Restaurateurs d’Europe” een select gezelschap van restaurants en jonge chefs erkend voor constante kwaliteit en creativiteit. Vorig jaar hebben ze ook het diner verzorgd bij het bezoek van de Koning en Koningin.

Deel dit artikel