Sport & Vrije tijd

Erik van Veenendaal winnaar Akkermans ranking toernooi

Erik van Veenendaal

De BTTB heeft in de zaal van Jong Bonaire een tafeltennis ranking toernooi voor senioren georganiseerd gesponseerd door Akkerman’s Auto Supplies Bonaire. Totaal hebben 9 spelers aan de ranking deelgenomen en gestreden voor de eretitel. Het was een avond met veel interessante wedstrijden.

Erik van Veenendaal werd de grootte winnaar door al zijn wedstrijden te winnen. Op de tweede plaats eindigde het sterke speler Almar Nicolaas en op de derde plaats eindigde Jean-Claude Clementina.

De spel van Clementina is heel goed aan het ontwikkelen en dit is het resultaat van zijn extra trainingen. Tegen zowel van Veenendaal en Nicolaas verliest hij met krappe games en een score van 1-3 respectievelijk 2-3

Eind resultaat. 1. Erik van Veenendal 2. Almar Nicolaas 3. Jean-Claude Clementina.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo