Veiligheid & openbare orde

Kapiteins Walta en Krul bezoeken gezaghebber Rijna

kapitein krul

Kralendijk – De kapiteins Wytze Walta en Marcel Krul van het Nederlandse leger hebben een bezoek gebracht aan gezaghebber Edison Rijna. In de week van 10 -19 mei zullen de kapiteins samen met de militairen van Curaçao deelnemen aan een training op Bonaire. Het bezoek van de kapiteins was bedoeld om de gezaghebber te informeren over de inhoud van de oefening,

Tijdens het bezoek heeft de gezaghebber namens de Bonairiaanse regering een pin met het wapen van Bonaire bij kapitein Walta opgespeld als blijk van vriendschap. De gezaghebber legde daarbij aan Walta uit wat het wapen symboliseert. Op de foto zijn v.l.n.r. kapitein Wytze Walta, gezaghebber Edison Rijna en kapitein Marcel Krul te zien.

Rocargo
Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo