Politie & Justitie

Politiebureau op Saba officieel geopend

Saba politiebureau

THE BOTTOM – Op maandag 09 mei 2016 is het politiebureau op Windwardside officieel in gebruik genomen na de opening door de gezaghebber Jonathan Johnson en de inzegening door vader Ranolfo. Ook aanwezig voor de opening waren Chef Basis Politiezorg Saba, Ibrahim Ekiz en plaatsvervangend Korpschef BES, Simone Steendijk. Het bureau bevindt zich tegenover de supermarkt Big Rock en naast Saba Snack.

Het bureau zal dienen als steun post en vooral de zichtbaarheid van de politie op Windwardside vergroten. De wijkagent zal zijn werkzaamheden verrichten vanuit het politiebureau op Windwardside. Vanaf heden zal het bureau  op dagdelen bemand gaan worden. Tevens bevindt zich er een fitness gedeelte, ten behoeve van de politie.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo