Vakantie & Toerisme

Bonaire genoemd als top 10 reisbestemmingen Caribisch gebied

TripAdvisor logo

***Bonaire plaatst zich al twee achtereenvolgende jaren onder de top tien 2015 en 2016*** 

Kralendijk ( 26 april 2016) – Voor het tweede achtereenvolgend jaar wordt Bonaire opnieuw genoemd onder de top tien reisbestemmingen in het Caribisch gebied door TripAdvisor.com. Haar ‘Travelers’ Choice Awards’ wordt jaarlijks toegekend op basis van feedback van miljoenen daadwerkelijke reizigers in een jaar. Bonaire kreeg hoge notering als de acht beste bestemmingen in heel de Caribische regio, toen Trip Advisor onlangs de prijzen voor bestemmingen in 2016 bekendmaakte.

Bonaire National Marine Park en Lac Bay werden beiden door de reizigers genoemd als populaire gebieden die zeker bezocht moeten worden, en classificeerden zich respectievelijk als nummer 2 en nummer 4 onder de gebieden die aanbevolen worden om te gaan zien. Zeilen met de Woodwind en Begeleid snorkelen werden ook genoemd als nummer 1 onder de bootexcursies en watersportaanbieders, en scoorden als ‘Excellent’ met een fenomenale score van 779.

“Wij zijn verheugd dat de bezoekers van Bonaire opnieuw hun grote waardering voor het eiland hebben uitgesproken,” aldus de heer Maurice Adriaens, Toerismedirecteur van TCB. Hij voegde daaraan toe: “Trip Advisor zorgt voor een uniek platform voor hen die overwegen om Bonaire een bezoek te brengen. Haar interactieve forum kan gebruikt worden om vragen te stellen en te beantwoorden, terwijl de recensies van de reizigers voortreffelijke gegevens opleveren die behulpzaam kunnen zijn bij het maken van een keuze voor hotels of vakantiehuizen, restaurants of aanbieders van activiteiten.”

Trip Advisor heeft een pagina met algemene informatie over Bonaire, en biedt daarnaast een Bonaireforum en een verzamelplaats voor reizigersrecensies. Deze pagina die men kan bezoeken op https://www.tripadvisor.com/Tourism-g147267-Bonaire-Vacations.html, geeft de meest recente informatie over aankomende evenementen, verschaft een zoekmachine om hotels of vakantiehuizen te zoeken, en maakt het de bekijker zelfs mogelijk om de accommodaties te sorteren op hun type voorkeur –de beste prijs/kwaliteitverhouding, Top resorts, Spa, Romantiek, B&Bs, of vakantiehuizen.

Over TripAdvisor.com 

TripAdvisor.com is een internationaal websitebedrijf over het reizen, dat recensies van actuele reizigers aanbiedt met een bestemmingsverwante inhoud en ook interactieve reisforums. De ‘Trip Advisor’s Travelers’ Choice Awards’ worden al veertien jaar lang gepresenteerd. De website heeft meer dan 35.000 recensies geplaatst door reizigers naar Bonaire.

Voor meer informatie neemt u contact op met Tourism Corporation Bonaire, telefoonnummer 717-8322 of email naar info@tourismbonaire.com.

Deel dit artikel

Rocargo

RocargoRocargo