Politie & Justitie

Bikers team politie versterkt met 4 extra politiefietsen

fietsteam politie

KRALENDIJK – Op maandag 18 april heeft KPCN vier nieuwe fietsen officieel in ontvangst genomen. Hiermee is het bikersteam met vier herkenbare politiefietsen versterkt. Nu heeft het korps nu in totaal 8 fietsen tot zijn beschikking en hierdoor zijn nu nog meer politie bikers op de Bonairiaanse wegen te zien. Het Bikerteam is een team van gecertificeerde agenten die in het afgelopen jaar speciale trainingen hebben gevolgd om als biker op de juiste wijze op te kunnen optreden wanneer dit nodig is. Dit doen ze in samenwerking met collega’s van de KMar. Dit team is op het eiland van belang omdat ze in staat zijn om snel en gemakkelijk in autoluwe gebieden te komen. Bovendien zijn ze extra zichtbaar wanneer de cruisetoeristen het eiland bezoeken.

 

Deel dit artikel